Кажуть, що якщо до будь-якої справи підходити з любов"ю і відповідальністю, то і результат буде радувати не тільки майстра
Приготування вишуканих страв є для мене не тільки професією, а й хобі. Я люблю різні експерименти в кулінарії, але перевагу віддаю класичним сполученням смаків. У своїх стравах я пропоную, насолодитися вишуканістю подачі, різноманітністю інгредієнтів з різних куточків світу, і справжньою українською щедрістю. Особливий акцент я ставлю на соус, який об"єднує і доповнює всі складові.
Представлена мною авторська сторінка меню, є першою в моєму житті, і я готовий винести її на суд нашим гостям, щоб дізнатися об"єктивну думку про свою працю. І тільки гості ресторану «Melchior» можуть мені в цьому допомогти.
Ласкаво просимо!
2017-12-17